Program lojalnosti na Pampers brendu (u daljnjem tekstu Kampanja) je organizovan i proveden od strane kompanije Orbico d.o.o. Sarajevo.

Ukoliko tokom promotivnog perioda od 01.06.2020. do 31.08.2020., kupac kupi Pampers proizvode u vrijednosti 100 ili 150 ili 200 KM, ovisno o tome koji poklon želi da dobije i pošalje originalne fiskalne račune i lične podatke na adresu Organizatora dobija željeni poklon na kućnu adresu.

U Kampanji učestvuju svi proizvodi iz Pampers asortimana. Nakon što se prikupe računi, potrebno ih je originalne poslati skupa sa popunjenim letkom koji će biti dostupan u prodajnim mjestima u koji je potrebno upisati podatke u sva tražena polja i poslati na adresu Organizatora: Orbico d.o.o., Lužansko polje 7, 71210 Ilidža, za naznakom „Pampers program lojalnosti”.

Obavezno naglasiti i vrstu poklona za koji se šalju računi. Ukoliko u određenom trenutku trajanja Kampanje letci ne budu dostupni na nekim prodajnim mjestima ili je Učesnik kupio Pampers proizvode putem online platforme, te račune je potrebno poslati uz dodatno ispisane lične podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) i naglašenom vrstom poklona za koji ih šalje i poslati ih na isti način, na adresu Organizatora.

Sve vrijeme trajanja Kampanje biće aktivna besplatna info linija tokom radnog vremena operatera raspoloživog za davanje informacija svim zainteresovanim ljudima za Kampanju, od ponedeljka do petka u vremenskom periodu 08:00-16:30 sati.  Broj besplatne info linije 0800 27 000

Izgled tiketa

Pokloni

Na slici su prikazani artikli koji se mogu dobiti ostvarivanjem uslova.Kupovina Pampers proizvoda do 100 KM - DJečiji Pampers ruksak. Kupovina Pameprs proizvoda 150 KM - Mamina Pampers torba. Kupovina Pampers proizvoda 200 KM - Fisher Price igračka.

Službena Pravila Kampanje “Pampers program lojalnosti”

Pogledajte/preuzmite Pampers Pravila lojalnosti