Novi BEST supermarket u Ilijašu

U Ilijašu u ulici Bosanski put bb, otvoren moderno opremljen supermarket firme UTD BEST iz Travnika u kojem se može pronaći bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Dana 01.08.2015.godine u Ilijašu je otvoren novi Supermarket BEST u kojem se potrošačima nudi asortiman od preko 10.000 proizvoda. Na dan otvorenja potrošače su dočekali velika sniženja, promocije, degustacije, nagradne igre, poklon paketi te besplatna jela s roštilja i osvježavajući napitci. U poslovnoj jedinici je uposleno novih 18 radnika.

Na preko 1000m2 nalazi se supermarket sa tri kase i cafe-pizzerija s mokrim čvorom. U supermarketu se, pored prepoznatljivih brendova i robnih marki BEST-a, nudi i svježe meso, suhomesnati proizvodi i uvijek svježe voće i povrće. Svježa peciva čekaju potrošače svakodnevno na odjeljenju peciva.

Na prvom spratu se nudi konfekcija, galanterija, posuđe, školski pribor, igračke i drugi neprehrambeni proizvodi. Ukoliko Vam je potreban kratki odmor i osvježenje, na raspolaganju su cafe i pizzerija koji se također nalaze na prvom spratu. Pored cafea se nalazi dječije igralište u kojem se mališani mogu zabaviti a vanjsko igralište je postavljeno u dvorištu zgrade. Poslovni objekat je veoma pristupačan i za vozila a posjeduje i prostrani parking.

Radno vrijeme supermarketa i cafea je radnim danom od 7 do 22 sata a nedjeljom od 7 do 20 sati.

2018-07-09T13:59:14+02:00